Program Informationer Arrangører Hent logo Kontakt

Nedtælling til ELRO Dage:

Vi giver overskudsgaranti!

ELRO Fonden vil til næste år være økonomisk garant for et stort event “ELRO Dage”. Alle foreninger, klubber og institutioner m.m. i ELROs tidligere forsyningsområde får en enestående mulighed for at kunne tjene penge til klubkassen. De skal blot byde ind med et arrangement eller et projekt. ELRO Fonden betaler de store udgifter og overskuddet kan bruges, til hvad man selv ønsker. Med andre ord giver ELRO Fonden en “OVERSKUDSGARANTI”.

EU-valg den 26. maj

Bemærk at der er EU-valg søndag den 26. maj, hvilket optager nogle forsamlingshuse.

Indberetning til Koda

Kodas opgave er at sikre betaling til komponister og sangskrivere, når deres musik bliver brugt i det offentlige rum. Bemærk at det er arrangørens ansvar at sørge for afregning med Koda. Læs mere på koda.dk.

Ansøgningsskema

Før du starter på ansøgningeskemaet, anbefaler vi at læse retningslinierne. Her er en liste over alle spørgsmål i skemaet.
Når du er klar til at starte, kan du herunder oprette et login, som skal bruges til at genfinde og fortsætte på din ansøgning, hvis du bliver afbrudt undervejs eller af anden grund ikke bliver færdig i første forsøg. Dette login virker kun frem til ansøgningen er indsendt til os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer derefter, kan du kontakte os via vores kontaktformular.

Klik her hvis du vil fortsætte på en ansøgning, du er igang med.

E-mail
Kodeord
Gentag kodeord